... I always take life with a grain of salt ... plus a slice of lemon ... and a shot of tequila ...

- "kjør pent hjem. Husk at det er glatt på hovedveien også ... "

Hun forsikret at hun skulle kjøre pent hele veien hjem, satte seg inn i bilen og startet bilen. Hun festet bilbeltet, satte på setevarmen og skrudde på musikken. Norah Jones' myke stemme fylte kupéen og hun smilte varmt. Tre kvarters kjøring, så var hun hjemme i det lille huset i skogkanten.

Hun rygget bilen opp på låvebrua og satte i gir. Hun blinket til høyre, svingte og ga gass.

Norah Jones' myke stemme fortsatte å fylle kupéen.

Hun plukket opp telefonen, slo nummeret til sin eldste sønn og ventet på at det skulle ringe. Akkurat i det ringte for første gang følte hun mer enn hun kjente en bevegelse i baksetet. En stille bevegelse ... som om noen forsiktig flyttet seg litt i setet. Hun kjente hun ble kald ... hun visste jo at hun var alene i bilen. Hun kikket forsiktig opp i speilet.

Ingenting.

Hun trakk pusten og kikket på telefonen. Samtalen var avbrutt ...

Da kjente hun det ... bevegelsen. Den sakte bevegelsen ... hun kjente hånda som la seg på låret hennes.

Hun sluttet å puste ... hun kjente hårene reise seg fra nakken og ned til ankelen. Hun ble kald.

Iskald.

Hun kjente tårene komme og hun tenkte at dette ikke er mulig. Dette skjer bare på film ... ikke sant? Dette skjer bare på film. Hun slapp telefonen ned i passasjersetet. Presset på låret ble fastere ... hun flyttet hånda si ned mot låret og holdt pusten. Hun stålsatte seg for å følelsen av fremmed hud under fingrene og la hånda si oppå den på låret ...

- "Nå dør jeg" ... tenkte hun ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- "mjau"

... sa katten og hoppet fram på fanget hennes ...
  

 

5 kommentarer

Merete

10.12.2012 kl.09:51

Gruer meg til den dagen du skal skrive bok.... Fordi jeg tror du kommer til å skremme vettet av meg.. Og dette var et kompliment:)

kristine

10.12.2012 kl.22:48

Kikki!! det der var bare ondskapsfullt! nakkehårene reiste seg. grøss.

* S.A. *

11.12.2012 kl.16:21

*sukk* ...

og jeg som trodde det var Egil som tidligere hadde blitt "parkert" i baksetet under et julebord og som våknet igjen, men neeeeeida ... skremmende katt skal det være *smiler usikkert*

(oki, jeg begynte å lure litt etter de første linjene ... men æ vart itj' skræmt *s*)

maalenee99

13.12.2012 kl.20:06

Så fin blogg du har !

- Jeg har fått meg fan side på facebook, jeg hadde satt stor pris på om du hadde likt siden, maalenee99.blogg.no i søkerfeltet :))

Rita Helen

20.12.2012 kl.11:52

Ha ha bra skildring :)

Skriv en ny kommentar

Kikki Berli-Johnsen

Kikki Berli-Johnsen

6, Stokke

Journalist og forfatterspire med en stor lidenskap for styrketrening og med stor kjennskap til dietter, lavkarbo, kosttilskudd, sportsernæring, næringskonsentrater og profiler innen de største kraftsportene i inn og utland. Lykkelig, gift, mamma til to, strongwoman, skrotløfter, aktiv, skravlesjuk, tenkende, skapende, kjærlig, egoistisk, navlebeskuende, kverulerende, nær, varm ... skrivende. Alltid skrivende.

Kategorier

Arkiv

hits