... we're gonna tear the place up ...

Kjære leser ...

For to år siden flyttet vi inn i Strongman Road, vårt herlige lille hjem i skogkanten et sted i Vestfold. I lykkerus ei lita stund etter vi hadde flyttet inn skrev jeg et innlegg her i bloggen som heter "HÆME NO"

Jeg lovpriste vår fredfulle lille plass på jord, jeg formidlet min kjærlighet til dette stedet som er mitt "hæme no" ...

Jeg er så glad i Strongman Road. :) 

I halvannet år var Strongman Road, med sine tre soverom, stort nok for oss tre som bor der. Vi hadde soverom nok, vi hadde plass nok i stuer, i kjøkken, på badet ... overalt hadde vi plass nok. Vi koste oss alene hjemme, vi koste oss med gjester.

Vi hadde det godt.

Og så skjedde det den observante leser har fått med seg; Frøken M og Mr. E ble en del av familien i Strongman Road, og plutselig var heimen vår litt trang. Plutselig var det sko slengt overalt, det var skitne og rene klær om hverandre, det var leker, bøker, ransler, matbokser ...

.. det var mennesker overalt - alltid.

Hele tiden.

I begynnelsen gikk det bra med tre barn fordelt på to soverom. Etterhvert ble det trangt, det ble mange feider og våre planer om å bygge ut i fremtiden ble til "vi må bygge ut nå"-planer.

Så da ble det slik.

Vi fikk tegnet et hus slik vi vil ha det, vi fikset byggmester, søkte kommunen om byggetillatelse, vi søkte finansiering, og vips ...

1. juli var prosjektet i gang.

Jeg pakket bilen full av unger, klær og andre ting som er nødvendig for en liten måned i utlendighet på Sørlandet. Egil, stakkars mannen, han ble igjen hjemme i Strongman Road for å være sjef over husbygging.

De første dagene var det ganske fredelig her. Vi fikk ingen dramatiske snaps, vi fikk ingen dramatiske bilder ... vi fikk bare små rapportet om at nå var takstein på vei ned av taket, stillas var satt opp ... slike koselige nyheter.

Innimellom ramlet det inn noen litt mer foruroligende bilder ...

Og - ikke overraskende dukket det opp fleksebilder i diverse varianter ... Jeg mener; hva annet kan du forvente av strongmen og kroppsbyggere? De er tross alt ikke bare all brains ... ;)

Alt i alt var det ikke så ille, tross alt.

Men så ...

Så begynte jeg å kjenne på at det begynte å gjøre vondt i sjela ... Heimen min ... mitt vakre Strongman Road. Hva i all verden holder vi på med?Men det holdt ikke med dette. Tross alt; skal vi ha ned en etasje for å bygge den opp på nytt, større og bedre, så må det enda mer drastiske endringer til enn dette.Jeg har grått inni meg mange ganger i løpet av de siste dagene. Selv om jeg vet resultatet blir bra, så gjør det virkelig vondt i sjela å se at huset mitt blir revet ned på denne måten. Selv om jeg ønsker dette, selv om jeg gleder meg til ekstra soverom, loftsstue og vaskerom ... så gjør det vondt i sjela mi.

Da det siste bildet tikket inn i går gråt jeg ...

Når Strongman Road ser ut som om noen har sluppet ei bombe over den så er det vanskelig å tro at dette skal bli et godt hjem igjen, et hus vi vil trives i ... Det er så vanskelig å se forbi kaoset ... det er så vanskelig å se for seg hvordan det blir. Det ser bare trist ut ...  Jeg har kjent på at jeg har vondt av Egil som går midt oppi dette - samtidig som jeg er inderlig stolt av ham som har tatt på seg denne oppgaven med den aller største selvfølgelighet.

Han er helten min, den vakre mannen min! 

Og i dag tikket dette bildet inn ...


Kanskje det er håp likevel?

 

                                                                                                                                                                                                                                                           

 

 

Én kommentar

Janne

20.07.2013 kl.18:06

Det kommer til å bli kjempebra Kikki. Men nå MÅ du komme på besøk på Fevik snart:)

Skriv en ny kommentar

Kikki Berli-Johnsen

Kikki Berli-Johnsen

6, Stokke

Journalist og forfatterspire med en stor lidenskap for styrketrening og med stor kjennskap til dietter, lavkarbo, kosttilskudd, sportsernæring, næringskonsentrater og profiler innen de største kraftsportene i inn og utland. Lykkelig, gift, mamma til to, strongwoman, skrotløfter, aktiv, skravlesjuk, tenkende, skapende, kjærlig, egoistisk, navlebeskuende, kverulerende, nær, varm ... skrivende. Alltid skrivende.

Kategorier

Arkiv

hits