Athlete ready?

Det er konkurransedag i morra ...

Ingen stor og prestisjetung konkurranse, men like fullt en konkurranse. Lastebiler skal trekkes, dekk skal veltes, tønner skal lastes ... og vet du hva? Jeg digger det!   Jeg digger den følelsen jeg kommer til å våkne med i kroppen i morgen tidlig, jeg digger den følelsen - det adrenalinkicket - jeg kommer til å ha i kroppen gjennom dagen i morgen. Jeg digger det å bruke styrken min på å løfte på slike underlige ting som ikke er logisk for noen andre enn oss som holder på med denne vidunderlig sære sporten.

Jepp, jeg digger det!

Jeg digger samholdet oss utøvere mellom, jeg digger det å kunne heie på dem jeg konkurrerer mot. Jeg digger det at vi ler sammen, at vi diskuterer teknikk og taktikk. Jeg digger blåmerker, skrubbsår og den inderlig såre følelsen i kroppen etter konkurranse. Jada, jeg vet jeg er sær og rar, men vet du? Jeg digger det også. ;) 

Så ... er utøveren klar?

Ja, det er hun!Og du ... har du lyst til å heie på oss, så finner du oss på utsiden av Abaxbygget i Storgaten i Svelvik kl. 12.30 i morgen lørdag 8. august.

 

Én kommentar

Lisbeth

08.08.2015 kl.13:40

Yeeeey! Superwoman is back! :)

Lykke til! :)

Skriv en ny kommentar

Kikki Berli-Johnsen

Kikki Berli-Johnsen

6, Stokke

Journalist og forfatterspire med en stor lidenskap for styrketrening og med stor kjennskap til dietter, lavkarbo, kosttilskudd, sportsernæring, næringskonsentrater og profiler innen de største kraftsportene i inn og utland. Lykkelig, gift, mamma til to, strongwoman, skrotløfter, aktiv, skravlesjuk, tenkende, skapende, kjærlig, egoistisk, navlebeskuende, kverulerende, nær, varm ... skrivende. Alltid skrivende.

Kategorier

Arkiv

hits