hits

Jeg reiser ikke aleine.

Neida, jeg har ikke feiga ut og invitert med meg reisefølge til North Carolina. Jeg reiser aleine ... men likevel reiser jeg ikke aleine.


Skjønner du hva jeg mener?

Da invitasjonen til WSW kom i august ble jeg først så inderlig lykkelig. Jeg var invitert til det ryktene ville ha til å være den råeste konkurransen i strongwoman-sportens tidsalder. Ryktene ville ha det vil at den var tyngre enn noen konkurranse før, og at nåløyet for å komme med var lite. Så da invitasjonen plutselig kom, og jeg innså at jeg ble ansett som sterk nok til å delta, ble jeg så glad at jeg nesten gråt. Men så - etter noen runder meg med selv og Egil - innså jeg at det å dra til USA sånn rett før jul ikke var innafor i det hele tatt. Økonomien vår ville ikke tillate at jeg dro på en egotripp på den måten, det kunne ikke forsvares både med tanke på jula og på at vi har endel prosjekter på et hus som egentlig aldri blir ferdig.Det er bare så typisk!

Jeg informerte konkurransearrangør, og la ut en litt trist post på Instagram og Facebook, en post jeg fikk mange tilbakemeldinger på. Noen av tilbakemeldingene sa "GoFundMe" og tilsvarende sider, men jeg kjente på at det lå langt inne å skulle sette i gang noe slikt. Tross alt var det "bare" Verdens Sterkeste Kvinne jeg var invitert til å delta i, det var ikke noe som var livsviktig.

Jeg har selv valgt å konkurrere i en sport som koster mye å delta i, så da kunne jeg egentlig bare ha det så godt, ikke sant?

Men så skjedde det; noen fant ut at jeg ikke skulle få slippe unna så lett. Cille og guttungen min, Robert, fant ut at hadde jeg fått en invitasjon så skulle jeg jammen dra, så de dro i gang en Spleis-aksjon. - "Vi sender Kikki til World's Strongest Woman". De satte seg noen hårete mål, syntes jeg. 20.000,- norske kroner er mye penger, og hvorfor i all verden skulle noen ha lyst til å sende meg avgårde? Seriøst, jeg er jo bare rare meg, som gjør det jeg digger å gjøre fordi jeg kan og fordi jeg synes det er gøy.

Jeg skrudde ikke opp forventningene i det hele tatt, men kjente på en slik gledesklump i magen over at noen var så snille.


De neste fire ukene ble det mange tårer ...

Jeg ante virkelig ikke at det var så mange som syntes det var innafor å bruke penger på å sende meg til WSW.  Jeg ante ikke at det var så mange som følger meg og som mener på at jeg har en sjanse til å gjøre det godt "over there". Jeg gråt takknemlighetstårer omtrent daglig, og gikk med en konstant lykkefølelse i magen. Jeg mailet arrangør av konkurransen og fortalte at det likevel så ut til at jeg kunne takke ja til plassen, jeg betalte påmeldingsavgift, og jeg begynte å se på flights. 

Da Spleisaksjonen tippet 12000,- bestemte vi oss for å kjøpe flights, og da vi tippet 16000,- reserverte jeg hotellrom. Da vi tippet 20000,- gråt jeg til jeg sovnet.

Jeg skulle til WORLD'S STRONGEST WOMAN, for pokker! Takket være en mengde helt fantastiske mennesker som tror mer på meg enn jeg tror på meg selv, skal jeg til USA for å konkurrere mot verdens aller sterkeste kvinner. Takket være en mengde fantastiske mennesker som tror så mye på meg at de putter penger i konkurransepotten min skal jeg få være med på det som ser ut til å bli den råeste konkurransen noensinne.

Jeg er så takknemlig!

Jeg er så inderlig takknemlig, og jeg håper at jeg en eller annen gang får takket dere alle personlig.

Om ti dager drar jeg til Raleigh, USA, og selv om jeg fysisk drar aleine så drar jeg likevel ikke aleine for dere er med meg alle som en.


Jeg lover å sloss som en helt for å ta med meg tittelen hjem.


 

~varme klemmer fra verdens mest takknemlige Kikki

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kikki Berli-Johnsen

Kikki Berli-Johnsen

8, Stokke

Journalist og forfatterspire med en stor lidenskap for styrketrening og med stor kjennskap til dietter, lavkarbo, kosttilskudd, sportsernæring, næringskonsentrater og profiler innen de største kraftsportene i inn og utland. Lykkelig, gift, mamma til to, strongwoman, skrotløfter, aktiv, skravlesjuk, tenkende, skapende, kjærlig, egoistisk, navlebeskuende, kverulerende, nær, varm ... skrivende. Alltid skrivende.

Kategorier

Arkiv